Medalioane de cod cu broccoli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 600 gr cod
  • 400 gr broccoli
  • 100 gr ardei (colorat)
  • sofran
  • sare
  • piper
  • unt
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

1. Pestele se curata, se spala si se taie bucati . Broccoli se pune la fiert in apa clocotita cu sare, iar ardeiul gras colorat se taie cubulete.

2. Bucatile de peste se pudreaza cu sare, se trec foarte putin prin faina si se prajesc in ulei incins, pana cand capata o culoare aurie.

3. Ardeiul se caleste in unt cu sofran si se pune peste broccoli care a fost scos din apa si scurs bine.

4. Deasupra legumelor se aseaza pestele si se servesc impreuna. Se poate orna cu patrunjel sau salata verde.

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise