Medalion de rechin cu legume la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 medalioane de rechin.
  • 1 kg cartofi.
  • 1 ardei capia rosu.
  • 1 ardei iute.
  • sare,vegeta fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Se spala medalionul de rechin si il lasam la scurs cateva minute.Punem medalionul de rechin intr-o tava de yenna si apoi asezam pe langa el legumele.Se baga la cuptor pentru 50 de minute.Punem capac la tava sau o acoperim cu o folie de aluminiu,deoarece trebuie sa se rumeneasca cartofii si sa se patrunda bine.Verificam cartofii daca sunt facuti,daca nu ii mai lasam cateva minute in plus la cuptor.Mancarea facuta la cuptor cu capac,mai bine spus in abur este recomandata si de doctor.Este o mancare usoara,gustoasa,hranitoare,alaturi de o salata creata rosie.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise