Melba de piersici

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de mure (de preferat proaspete, dar puteti folosi si din conserva)
  • 1 lingura de zahar
  • 3 cupe de inghetata de vanilie
  • jumatate de conserva mica de piersici feliate

Mod de preparare

1. Presarati zaharul pe mure. Are un gust mai bun daca murele sunt putin zdrobite !

2. Lasati deoparte 5 minute pana cand se dizolva zaharul.

3. Asezati inghetata intr-o cupa. Aranjati feliile de piersica deasupra inghetatei si turnati siropul peste inghetata.

4. Asezati murele deasupra si gata: melba de piersici cremoasa si delicioasa !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise