Melba de piersici

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguride mure.de preferatproaspete,dar putetifolosi si din conserva
  • 1 lingura de zahar
  • 3 cupe de inghetatade vanilie
  • jumatate de conserva mica de piersici feliate

Mod de preparare

1 Presarati zaharul pe mure. Are un gust mai mai bun daca murele sunt putin zdrobite!

2 Lasati de oparte 5 minute pana cand se dizolva zaharul.

3 Asezati inghetata intr-o cupa .Aranjati feliile de piersica deasupra inghetatei si turnati siropul peste inghetata.

4 Asezati murele deasupra si gata :Melba de piersici cremoasa si delicioasa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise