Melci cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 400 g aluat de foietaj
  • 4 mere
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g unt
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Merele le calim putin,impreuna cu untul,zaharul si scortisoara.

Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.

Dupa ce am terminat operatiunea de rulare,cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.

Asezam feliile in tava,le ungem cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise