Melci cu visine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • un borcan visine fara samburi
  • esenta de migdale ( optional)
  • un ou
  • 2 pachetele zahar vanilat

Mod de preparare

Desfacem si intindem aluatul foietaj. Presaram peste el zaharul vanilat si apoi visinele, bine stoarse de suc. Rulam bine aluatul, dupa care il taiem de doua degete grosime. Punem feliile intr-o forma rotunda de tort, le ungem cu ou batut si le dam la cuptorul dinainte incalzit.

Sunt gata cind sunt rumenite deasupra...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise