Meniu de post

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pasta de avocado
  • 1 avocado
  • o ceapa
  • zeama unei jumatati de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • Salata de legume:
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1/2 ardel verde
  • 1/2 gogosar rosu
  • 12 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama zeama de lamaie
  • 2 felii paine prajita
  • 100 g branza Toffu
  • masline

Mod de preparare

Pasez avocado,adaug ceapa tocata marunt,uleiul, zeama de lamaie. Servim pe paine prajita, ornam cu rosii, masline.

Tocam legumele pentru salata, incorporam cu uleiul, zeama de lamaie si sare.

Asezam salata pe farfurie, alaturi de felia de paine prajita, cu pasta de avocado, cuburi de branza Toffu, masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise