Merluciu cu rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de peste de preferinta alb
  • 1cutie mare de rosii in bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100g masline
  • patrunjel
  • 3linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1pahar cu vin alb

Mod de preparare

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei incins,se pune usturoiul zdrobit apoi rosiile taiate daca nu sunt,se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar in situatia in care rosiile sunt acre;se lasa la fiert pana scade zeama din rosii,se adauga vinul,pestele si maslinele;dupa 15min,se intoarce pestele cu atentie sa nu se rupa,se mai potriveste la gust,apoi se poate servi cu mamaliguta.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise