Mic dejun casuta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 felii de paine
  • ardei, castravete, o rosie
  • sare

Mod de preparare

Se fac niste friganele din feliile de paine inmuiate in lapte si date prin oale batute cu un praf de sare care se prajesc usor intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei de masline.Se intorc pe ambele parti sa se rumeneasca.Apoi taiem cu cutitul patratele pentru a reprezenta geamurile casutei si usa.golurile s eumplu cu patratele de ardei gras si respectiv castravete.Se face un acoperis din felii de rosii taiate triunghiular, apoi un gardut din felii taiate din friganea.Ierbita se face din marar cu flori din rosii si un copacel dintr-o radacina de patrunjel si coroana facuta din frunzulite de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise