Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 cepe verzi, tocate
  • * 4 linguri sherry
  • * 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • * 1 lingura miere
  • * 4 fire de rozmarin, rupte in bucati mai mici
  • * sare de mare cu ierburi aromate
  • * 1 pulpa de miel (de aprox. 700 gr)
  • * 500 gr cartofi noi rosii

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent, aseaza ceapa verde tocata si 4 linguri sherry.Freaca pulpa de miel cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingura miere apoi inteap-o cu firisoarele de rozmarin.Asezoneaza cu sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza pulpa peste ceapa din tava.

2. Intr-un vas amesteca cartofii cu 1 lingura ulei de masline ramas , sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza-i langa pulpa din vas.Da totul la copt 1h 15 minute – 1h 30 minute pana cand legumele si carnea s-a facut.

3. Dupa ce carnea este gata, scoate vasul din cuptor, acopera-l cu folie de aluminiu si lasa-l deoparte 20 minute apoi serveste.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise