Minacare cu dragavei (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g dragavei
  • citeva cepe
  • 50ml ulei
  • 50g pasta de tomate
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala si se dau in citeva clocote frunzele de dragavei, ceapa se toaca marunt si se dustuieste citeva minute in ulei, peste care se adauga dragaveiul tocat. Se potriveste de sare si se adauga pasta de rosii cu 5' inainte de a stinge focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise