Minacare cu dragavei (de post)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g dragavei
  • citeva cepe
  • 50ml ulei
  • 50g pasta de tomate
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala si se dau in citeva clocote frunzele de dragavei, ceapa se toaca marunt si se dustuieste citeva minute in ulei, peste care se adauga dragaveiul tocat. Se potriveste de sare si se adauga pasta de rosii cu 5' inainte de a stinge focul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise