Mincare chinezeasca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui,
  • 1 conserva de ciuperci,
  • 2 vinete mai mici ,
  • 2 ardei,
  • 3 rosii,
  • 3 cepe,
  • 1lingura de smintina,
  • 3 linguri de orez,
  • 1 cana de apa,
  • ,vegeta,
  • piper
  • ,putin usturoi(de preferat granule),
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii pe lung sa nu fie groase,se caleste in putin ulei,se adauga ciupercile,se calesc vreo 10 minute apoi se adauga ardeiul rosiile taiate patratele,vinetele la fel,apoi ceapa rondele,se lasa putin pe foc apoi se adauga apa ,orezul,condimentele apoi smantana si se lasa pana se umfla orezul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise