Ciuperci pleurotus cu ceapa si bulion(post)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan de ciuperci pleurotus(250 gr)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • citeva frunze de patrunjel
  • 4 linguri bulion
  • sare si piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • . oregano sau cimbru.

Mod de preparare

Ceapa o curatam de foi o spalam si o taiem marunt . Apoi o calim in ulei incins impreuna cu usturoiul taiat feliute . Adaugam patrunjelul tocat , ciupecile taiate in feliute,sare , piper si cimbru sau oregano .Lasam la foc 5 minute amestecind din cind in cind. La sfirsit adaugam bulionul. Mai lasam pe foc inca 2 minute si servim.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise