Mini pizza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 3-4 linguri pasta de tomate 28%
  • 20-24 felii sunca
  • 200 g cascaval
  • cimbru sau oregano

Mod de preparare

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru sau oregano si se aseaza feliile de sunca deasupra.

Se ruleaza dupa care se taie felii de aprox 2.0 cm. Se aseaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu cascaval si se da la cuptorul incins cca 10-15 minute. Cand sunt rumenite deasupra se pot pune la racit.

Sunt bune si calde, dar si reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise