Mini tarte cu fructe

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame margarina Rama
  • - 3 galbenusuri de ou
  • - 300 gr faina
  • - un varf de cutit de sare
  • - 100 gr zahar
  • - 2 pliculete zahar vanilat
  • - o cutie compot de piersici
  • - 3-4 mandarine mici
  • - 2 plicuri crema pentru tarta
  • - 1 plic gelatina Tort Gelee
  • - 500 ml lapte (pt prepararea cremei)
  • - 22 forme mici de tarte

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si margarina moale. Se framanta bine, dupa care aluatul se tine la rece timp de 2 ore. Se preincalzeste cuptorul la 150 gr Celsius. Se iau formele de tarta si se pune in fiecare aluat, in asa fel incat, atunci cand il intindeti sa cuprinda toata forma de tarta. La bagati la cuptor cam 40-50 minute, depinde de puterea fiecarui cuptor. Intre timp preparati crema, conform instructionilor de pe ambalaj. Dupa ce ati scos tartele din cutor, le lasati sa se raceasca, apoi le insiropati cu siropul de la compot. Dupa ce ati facut acest lucru, puneti crema pe fiecare tarta in parte, nivelati-o si apoi adaugati feliutele de fructe la suprafata. Apoi preparati gelatina, conform instructiunilor de pe ambalaj si turnati-o la suprafata fiecarei tarte in parte. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise