Minitort dietetic cu iaurt si fructe - 4 portii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - iaurt 0,1 % - 450 g - 151 cal
  • - 2 plicuri gelatina - 20 g - 68.6 cal
  • - mandarina - 70 g - 37.1 cal
  • - banana - 40 g - 37.6 cal
  • - prune din compot - 60 g - 42 cal
  • - zaharina - 5 - 8 pastilute (dupa gust)

Mod de preparare

Total calorii - 336.3 la 640 g

O portie de 160 g = 84.08 cal

Se dizolva gelatina in jumatate pahar de apa rece si dupa 10 minute se pune putin pe foc pana se dizolva, alaturi de zaharina. Cand e calduta se pune peste iaurt si se bate, apoi se incorporeaza fructele taiate cubulete. Se pune intr-un castron (sau forma pt cine are) udat cu apa si se da la frigider cca o ora. Gata! Papa bun!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise