Mousse de Cãpsuni

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. cãpsuni
  • 4 foi de gelatinã incolorã
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 3 linguri de lapte
  • 300 ml. smântânã pt. friscã
  • Pt. decor:
  • cãpsuni sau fructe de pãdure proaspete

Mod de preparare

1) Curãtã si spalã bine cãpsunile în apã rece cu putinã sare groasã.

Pãstreazã câteva pt. decor iar restul se taie bucãti mici care se reduc la piure cu blenderul.

2) Foile de gelatinã se pregãtesc conform instructiunilor de pe plic.

3)Amestecã laptele, laptele condensat cu cãpsunile si gelatina topitã.

Adaugã si smântâna bãtutã friscã si amestecã bine.

4) Toarnã în cupe, decoreazã dupã plac si dã la rece.

Delicios ca desert pt. sezon dar si ca cremã pt. torturi.

Poftã bunã!

www.cozinhaderamona.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise