Mousse de Cãpsuni

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. cãpsuni
  • 4 foi de gelatinã incolorã
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 3 linguri de lapte
  • 300 ml. smântânã pt. friscã
  • Pt. decor:
  • cãpsuni sau fructe de pãdure proaspete

Mod de preparare

1) Curãtã si spalã bine cãpsunile în apã rece cu putinã sare groasã.

Pãstreazã câteva pt. decor iar restul se taie bucãti mici care se reduc la piure cu blenderul.

2) Foile de gelatinã se pregãtesc conform instructiunilor de pe plic.

3)Amestecã laptele, laptele condensat cu cãpsunile si gelatina topitã.

Adaugã si smântâna bãtutã friscã si amestecã bine.

4) Toarnã în cupe, decoreazã dupã plac si dã la rece.

Delicios ca desert pt. sezon dar si ca cremã pt. torturi.

Poftã bunã!

www.cozinhaderamona.blogspot.com

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise