Mousse de piersici ( Musse de pessegos )

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie compot de piersici (cca.850g)
  • 1 plic praf gelatina cu gust de fructe tropicale(cca 75g)
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar.

Mod de preparare

Punem albusurile intr-un lighean si galbenusurile intr-o cratita. Batem galbenusurile, punem zaharul, gelatina si sucul de la cutie, amestecam bine. Punem pe aragaz amestecand tot timpul pe foc mediu pana incepe sa fiarba, mai lasam un minut pe foc minim amestecand dupa care tragem de pe foc. Batem albusurile pana devine tari dupa care adaugam la crema calda si amestecam bine. Intr-o forma de sticla punem piersicile taiate cubulete si punem deasupra crema, fara sa mai amestecam doar netezim. Punem la frigider 4 ore. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise