Mousse de ton

Scurgem bine uleiul din conservele de ton.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve ton
  • 200 g crema branza Creamy Quark
  • 100 g unt
  • zeama de la o lamaie( dupa gust)
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare

Mod de preparare

Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente.

Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate, pina se omogenizeaza.

Si...GATA !

Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta.

Se orneaza dupa cum place fiecaruia, rapid, cu ce aveti la indemana sau se pune mousse-ul in boluri mici.

Eu am taiat paine cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre.

Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.

Eu zic sa va apucati de munca si sa incercati cat e de bun! Se face atat de simplu....

Pofta mare sa aveti !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise