Muffins cu faina integrala iaurt si miere (dietetici)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 g margarina
  • 1 ou
  • 5 linguri miere
  • 250 g iaurt
  • coaja si zeama de la o lamaie mare
  • 140 g faina
  • 175 g faina integrala
  • 1 1/2 ligurita de bicarbonat
  • 1/8 ligurita de nucsoara

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste mierea si margarina. Se da la o parte si se lasa sa se racoreasca.Intr-un castron se amesteca cu mixerul iaurtul, oul, coaja si zeama de la lamaie. Se da drumul la cuptor la 180°C.In alt castron se cerne faina, faina integrala si bicarbonatul. Se aseaza chesele de muffins in tava.Se adauga amestecul de faina peste cel cu iaurt si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna compozitia in chese si se da la cuptor aproximativ 20 de minute. Se testeaza cu o scobitoare daca sunt facute la mijloc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise