Muffins cu faina integrala iaurt si miere (dietetici)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 g margarina
  • 1 ou
  • 5 linguri miere
  • 250 g iaurt
  • coaja si zeama de la o lamaie mare
  • 140 g faina
  • 175 g faina integrala
  • 1 1/2 ligurita de bicarbonat
  • 1/8 ligurita de nucsoara

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste mierea si margarina. Se da la o parte si se lasa sa se racoreasca.Intr-un castron se amesteca cu mixerul iaurtul, oul, coaja si zeama de la lamaie. Se da drumul la cuptor la 180°C.In alt castron se cerne faina, faina integrala si bicarbonatul. Se aseaza chesele de muffins in tava.Se adauga amestecul de faina peste cel cu iaurt si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna compozitia in chese si se da la cuptor aproximativ 20 de minute. Se testeaza cu o scobitoare daca sunt facute la mijloc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise