Muffins inimioare de Ziua Indragostitilor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame faina
  • 1 plin praf copt
  • 175 grame zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100/150 grame ciocolata taiata marunt sau rasa pe razatoare
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 plin zahar vanilat
  • 1 ou

Mod de preparare

Amestecam faina, praful de copt,lingurile de cacao si ciocolata intr-un vas. In alt vas batem oul intreg cu zahar, vanilie, ulei si lapte.

Adaugam peste prima parte uscata si amestecam. Obligatoriu adaugam continutul lichid in vasul cu cel uscat si nu invers!! Amestecam cu grija pana la omogenizarea continutului.

Ungem formele cu ulei si faina si punem in ele jumatate din inaltime!Atentie sa nu depasiti deoarece isi mareste volumul. Se tin in cuptorul preincalzit doar 10 minute, pentru a nu se intari.

Tipsuri: inainte de a introduce formele la cuptor, presarati cioco taiata marunt peste formele umplute. Eu am folosit Milka cu Oreo si gustul este incredibil.

Pentru o savoare de neuitat adaugati si o crema, dupa gust. Am presarat-o cu caise confiate taiate marunt.

Baftaaa!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise