Mujdei de usturoi cu smantana si marar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • smantana sau iaurt
  • marar
  • apa

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, se adauga sare dupa gust, se pune uleiul si se feaca pana se face ca o pasta, dupa aceea se adauga smantana, daca e prea gros puteti adauga putina apa, iar la sfarsit puneti mararul.

Mujdeiul merge foarte bine cu gratar de pui, pui la cuptor, peste prajit......

Pofta buna...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise