Mule

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluatul: 3 oua, 250gr faina, 500ml lapte, 1 pliculet zahar vanilat, putina sare, zahar 100gr, ulei(2 linguri).
  • 50-70 gr unt pentru copt.
  • Umplutura: branza dulce de vaca 250gr(sa nu fie acra), 1 ou,sare.

Mod de preparare

Se amesteca faina cu laptele pana la omogenizare, ouale cu zaharul se bat bine, se amesteca toata compozitia se pune zaharul vanilat, sarea si uleiul si se mai amesteca.

Se pune cate putin din compozitie intr-o tigaie bine incinsa si unsa cu ulei.

Se amesteca umplutura, se taie foile in 4 , si se impacheteaza cu umplutura, se pun intr-o oala, deasuprea se pune untul. Se baga in cuptor si se coc circa 20 de minute la 200°C

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise