Muratura asortata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg varza
  • 1 kg gogosari sau ardei grasi
  • 1 kg gogonele
  • 1/2 kg ceapa
  • 150g sare
  • 200g zahar
  • 250ml otet
  • 5-6 ardei iuti
  • hrean

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie solzisori,gogosarii se taie felii,varza fideluta,gogonelele si ardeii iuti se taie felii subtiri.

Se amesteca toate legumele cu sare si se lasa sa stea 30 minute.Se adauga otetul si zaharul,se amesteca si se lasa de seara pana dimineata.

Se toarna in borcane,impreuna cu hrean taiat betisoare.Se leaga borcanele cu ceolofan si se pun in camara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise