Muratura asortata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg varza
  • 1 kg gogosari sau ardei grasi
  • 1 kg gogonele
  • 1/2 kg ceapa
  • 150g sare
  • 200g zahar
  • 250ml otet
  • 5-6 ardei iuti
  • hrean

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie solzisori,gogosarii se taie felii,varza fideluta,gogonelele si ardeii iuti se taie felii subtiri.

Se amesteca toate legumele cu sare si se lasa sa stea 30 minute.Se adauga otetul si zaharul,se amesteca si se lasa de seara pana dimineata.

Se toarna in borcane,impreuna cu hrean taiat betisoare.Se leaga borcanele cu ceolofan si se pun in camara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise