MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g carne tocata
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 3 oua
  • 100g bulion
  • 20g ulei
  • 1 ceapa
  • sare si piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade zeama.

Cartofi se firb cu tot cu coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se aseaza intr-un vas,alternand cu un rand de carne,unul de rosii iar unul de cartofi,carne si terminam cu stratul de rosii.

Se bat cele 3 oua se adauga deasupra si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise