Musaca de cartofi (post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi mijlocii
  • 1 punga soia granule
  • 1 pliculet condimente (sarmale sau chiftele)
  • 1 conserva de rosii decojite taiate
  • 1 ceapa si optional alte legume dupa gustul fiecaruia.

Mod de preparare

Se curata se spala si se taie feli cartofi, se calesc putin pe ambele parti. Se fierbe soia 30 min. Se lasa la scurs. Ceapa se caleste, se adauga soia se mai caleste putin si se adauga rosiile. Daca este necesar, se mai pune putina apa si condimentele si sare. Se ia o cratita si se pune un rand de cartofi, un rand de carne (vegetala), un rand de cartofi etc, dar ultimul sa fie de cartofi. Se umple cu apa si se da la foc mic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise