Musaca de ciuperci cu vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschi vita,
  • 500 g ciuperci,
  • 200 g cascaval ras,
  • 200 ml vin,
  • 100 g unt,
  • 5-6 catei usturoi,
  • sare, piper, ulei,delikat

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se taie felii rotunde, se bat cu ciocanul de snitel sa se fragezeasca. Se acopera cu ulei, sare, piper, delikat, usturoi pisat, vinul si se lasa la rece 12 ore. Se scot se curata de sosul in care a stat, se prajesc la foc incet in 50 g unt. Separat se calesc ciupercile taiate felii, in restul de unt. Se aseaza intr-un vas felii de carne, un start de ciuperci, apoi alt start de carne, se repeta operatia pana se termina ingredientele, ultimul strat sa fie de carne. Se toarna deasupra sosul in care a stat carnea, o cescuta de apa. Vasul se da la cuptor, la foc domol. Se serveste calda cu cascaval ras deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise