Musaca de ciuperci cu vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschi vita,
  • 500 g ciuperci,
  • 200 g cascaval ras,
  • 200 ml vin,
  • 100 g unt,
  • 5-6 catei usturoi,
  • sare, piper, ulei,delikat

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se taie felii rotunde, se bat cu ciocanul de snitel sa se fragezeasca. Se acopera cu ulei, sare, piper, delikat, usturoi pisat, vinul si se lasa la rece 12 ore. Se scot se curata de sosul in care a stat, se prajesc la foc incet in 50 g unt. Separat se calesc ciupercile taiate felii, in restul de unt. Se aseaza intr-un vas felii de carne, un start de ciuperci, apoi alt start de carne, se repeta operatia pana se termina ingredientele, ultimul strat sa fie de carne. Se toarna deasupra sosul in care a stat carnea, o cescuta de apa. Vasul se da la cuptor, la foc domol. Se serveste calda cu cascaval ras deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise