Carnea se curata de pielite si se taie felii rotunde, se bat cu ciocanul de snitel sa se fragezeasca. Se acopera cu ulei, sare, piper, delikat, usturoi pisat, vinul si se lasa la rece 12 ore. Se scot se curata de sosul in care a stat, se prajesc la foc incet in 50 g unt. Separat se calesc ciupercile taiate felii, in restul de unt. Se aseaza intr-un vas felii de carne, un start de ciuperci, apoi alt start de carne, se repeta operatia pana se termina ingredientele, ultimul strat sa fie de carne. Se toarna deasupra sosul in care a stat carnea, o cescuta de apa. Vasul se da la cuptor, la foc domol. Se serveste calda cu cascaval ras deasupra
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise