Musaca de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pesti macrou
  • 5 cartofi
  • 300g orez
  • 4 cepe
  • 50g ulei
  • bulion
  • sare

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie in felii 2 cm, se lasa cu sare timp de 30 minute. Se curata cartofii de coaja, se taie felii. Orezul se fierbe separat iar apoi se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa dupa care se adauga orezul si bulionul. Pe fundul unei cratite se aseaza un rand de cartofi felii dupa care se toarna un strat de orez cu ceapa, peste care se pune felii de peste, peste acestea se toarna cealalta jumatate de compozitie de orez cu ceapa, dupa care se adauga un rand de felii de cartofi. Se baga la cuptor si din cand in cand se mai toarna cate un pic de apa pana se fierb cartofii si pestele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise