Musaca de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pesti macrou
  • 5 cartofi
  • 300g orez
  • 4 cepe
  • 50g ulei
  • bulion
  • sare

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie in felii 2 cm, se lasa cu sare timp de 30 minute. Se curata cartofii de coaja, se taie felii. Orezul se fierbe separat iar apoi se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa dupa care se adauga orezul si bulionul. Pe fundul unei cratite se aseaza un rand de cartofi felii dupa care se toarna un strat de orez cu ceapa, peste care se pune felii de peste, peste acestea se toarna cealalta jumatate de compozitie de orez cu ceapa, dupa care se adauga un rand de felii de cartofi. Se baga la cuptor si din cand in cand se mai toarna cate un pic de apa pana se fierb cartofii si pestele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise