Muschi de porc cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr muschi de porc
  • 250gr ciuperci champignon
  • 200gr rosioare cherry
  • 2,3 catei de usturoi
  • un strop de vin alb
  • sare,piper,2linguri cu ulei de masline

Mod de preparare

Este o reteta super usoara,dar ca sa iasa si super gustoasa,carnea trebuie lasata la macerat 24h.Dupa cum spuneam,carnea se condimenteaza cu sare,piper,ulei de masline,se acopera cu folie transparenta de bucatarie si se lasa la frigider pana adoua zi.Ciupercutele se curata si se taie in bucatele.Usturoiul se toaca feliute,iar rosiile se taie in jumatate.Intr-o tigaie se pune la incins un strop de ulei si se rumeneste usor carnea.Se adauga ciupercile si usturoiul.Se caleste totul la foc mediu timp de 5-10 min;pana se patrund ciupercile.Se adauga rosiile,se amesteca bine si se stropeste cu vin.Se caleste 2,3min pana se evapora alcoolul,se opreste focul si se acopera cu un capac 5 min.Se serveste cu mamaliguta.Un deliciu!!Merita incercat.POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise