muschi de porc cu sos de cartofi

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 Muschiulet de porc ;50 g Unt ;Ulei de masline ;Sare ;Piper ; Pentru sos:1 Lingura de faina ;3 Linguri cu unt ;5 Cartofi fierti ;5 Linguri cu smantana

Mod de preparare

1.Taie muschiuletul de porc in felii potrivit de groase.Condimenteaza-le cu sare si piper. 2.Rumeneste-le putin in ulei de masline.Dupa ce capata culoare,adauga untul si prajeste in continuare inca 10 minute. 3.Separat,pregateste sosul de cartofi.Rumeneste faina in unt topit.Adauga smantana si cartofii trecuti printr-o sita foarte fina. 4.Amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase si potriveste gustul de sare.Serveste feliile de muschiulet cu acest sos delicios.Daca sosul este prea gros,nu renunta la el,subtiaza-l cu lapte fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise