1.Taie muschiuletul de porc in felii potrivit de groase.Condimenteaza-le cu sare si piper. 2.Rumeneste-le putin in ulei de masline.Dupa ce capata culoare,adauga untul si prajeste in continuare inca 10 minute. 3.Separat,pregateste sosul de cartofi.Rumeneste faina in unt topit.Adauga smantana si cartofii trecuti printr-o sita foarte fina. 4.Amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase si potriveste gustul de sare.Serveste feliile de muschiulet cu acest sos delicios.Daca sosul este prea gros,nu renunta la el,subtiaza-l cu lapte fierbinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise