Muschi de porc la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate;
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • rosmarin

Mod de preparare

Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;

Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;

Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 °C cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;

Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;

Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise