Muschi de porc la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate;
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • rosmarin

Mod de preparare

Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;

Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,rosmarinul si usturoiul,pana se faramiteaza bine;

Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 °C cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;

Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;

Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise