Muschi de vita cu legume la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 grame de muschi de vita
  • 200 gr mazare prefiarta
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir praz
  • 4 morcovi potriviti
  • sare, ulei, piper
  • unt

Mod de preparare

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa cxare se scoate si se lasa in asteptare. Lagumele se spala, se curata se taie, cartofi in sferturi, ceapa julien, mazarea este prefiarta, se taie prazul nu prea subtire, morvovi se taie cubulete iar daca sunt mai mici se pot lasa si intregi, acesatea se pun in ulei si apa, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, se sareaza si pipereaza.

Carnea se prajeste in prealabil in unt cand a prins culoare se scoate si se pune in tava la cuptor langa legume, se verifica din cand in cand, se lasa aproximativ 30 de minute.

Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise