Muschiulet de porc cu costita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de porc
  • costita afumata
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • vin rosu
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se pune muschiul sa se friga pe gratar cateva minute pe fiecare parte, apoi se introduce in cuptor intr-o tava cu ulei, foi de dafin, sare si piper. Se stropeste cu vin rosu din cand in cand si se lasa la cuptor cca 30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise