Muschiulet de porc la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc;
  • 4-5 catei usturoi;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 50 ml vin alb;
  • Cimbru uscat;
  • Busuioc uscat;
  • Cateva boabe de ienibahar;
  • Sare;
  • Piper;

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei si se impaneaza cu usturoi.Apoi se asezoneaza cu restul condimentelor.

Se pune in tava se adauga vinul si inca 50 ml de apa.

In tava se mai pun 1-2 frunze de dafin si boabele de ienibahar.

Se da totul la cuptor timp de 1 ora la 180 grade Celsius.Tava se acopera cu staniol, astfel incat carnea sa se patrunda bine, iar spre final se descopera astfel incat sa prinda crusta.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise