Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un muschiulet de porc asa lunguiet
  • - o bucata de costita afumata (sau kaizer, oricum se aseamana la gust)
  • - ciuperci champignon proaspete
  • - o ceapa mare
  • - patrunjel
  • - sare, piper, oregano, busuioc si cimbru
  • - unt

Mod de preparare

Pasul 1

Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei si se pun la calit ceapa tocata marunt si costita cu niste sare si piper, apoi, putin mai tarziu, se adauga si ciupercile. Se amesteca destul de des sa nu se lipeasca si se mai adauga oregano si busuioc. Treaba asta sa zicem ca ar dura cam 15 min.

Pasul 2

Se ia muschiuletul, se spala putin cu apa, se sareaza si se taie in mai multe locuri pe lungimea lui (dar nu pana la capat), apoi se bate cu

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise