Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un muschiulet de porc asa lunguiet
  • - o bucata de costita afumata (sau kaizer, oricum se aseamana la gust)
  • - ciuperci champignon proaspete
  • - o ceapa mare
  • - patrunjel
  • - sare, piper, oregano, busuioc si cimbru
  • - unt

Mod de preparare

Pasul 1

Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei si se pun la calit ceapa tocata marunt si costita cu niste sare si piper, apoi, putin mai tarziu, se adauga si ciupercile. Se amesteca destul de des sa nu se lipeasca si se mai adauga oregano si busuioc. Treaba asta sa zicem ca ar dura cam 15 min.

Pasul 2

Se ia muschiuletul, se spala putin cu apa, se sareaza si se taie in mai multe locuri pe lungimea lui (dar nu pana la capat), apoi se bate cu

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise