Muschiulet impanat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru preparearea muschiuletului am folosit:
  • 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg.bucata
  • 6 bucati morcov
  • 4 bucati radacini de pastarnac,
  • 4 bucati radacini de patrunjel,
  • 1 capatana de usturoi.
  • ierburi aromate,
  • condimente de porc,
  • sare dupa gust
  • 6 bucati de carnati afumati
  • 100 ml ulei
  • pentru salata de sfecla rosie am folosit-
  • 5 bucati sfecala rosie,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 lingura de otet de mere,
  • un pic de sare dupa gust
  • o radacina de hrean

Mod de preparare

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.

2. In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi,apoi ii invelim cu ierburi aromate, condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu. Eu am folosi o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

3. Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat, si am asezat in cuptor la copt, se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp. Cand intra furculita in sfecla rosie inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.

4. Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean,apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.

5. Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise