muschiulet impletit

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet porc
  • 300 g gusa de porc afumata
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura cimbru
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se taie in 3, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru dupa care se impleteste. In fantele rezultate se introduc bucatile de gusa si usturoi. Preparatul se unge cu ulei, se orneaza cu crengute de cimbru si se introduce la cuptorul incins la 180 grade cca 1h si 15 min. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau copti.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise