muschiulet in sos la cuptor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc de 1,5 kg
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • usturoi
  • vin alb 2-3 pahare
  • sare,piper
  • rosmarin,ulei de masline

Mod de preparare

-Muschiul se sterge bine dupa spalare cu hartie de bucatarie,se aseaza intr-o tava acoperit de morcovul si ceapa taiate impreuna,rosmarin,usturoi ulei sare si piper;

Se introduc in cuptorul cald 180°C timp de 1 ora ,iar dupa 10 minute adaugam vinul alb;

Cand s-a copt se scoate carnea iar sosul se mixeaza bine in robotul de bucatarie adaugam 100ml smantana ,omogenizam si servim alaturi de carnea feliata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise