Muşchiuleţ de porc la tavă

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 muşchiuleţi
  • cartofi
  • cepe mici
  • usturoi
  • morcovi(dacă vă plac)
  • ulei
  • 400 ml de vin alb de calitate
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 bucată de dovleac(opţional)

Mod de preparare

Se condimentează carnea cu amestec de sare, piper şi boia.

Se aranjează, într-o tavă uleiată generos, carnea şi legumele şi se toarnă vinul.Se dă la cuptor încălzit.

Când vinul s-a evaporat, se mai adaugă ulei, se întoarce carnea si se mai adauga ulei peste ele.

Se supraveghează operaţiunea cu vigilenţă, se mai ung elementele componente, se mai întorc etc.

Când este aproape făcută carnea, se taie felii mai groase şi se mai presară nişte amestec de condimente.

Se serveşte cu salată verde sau cu murături.

E ceva...

Eu am copt şi nişte dovleac pentru garnitură şi culoare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise