Albusurile se bat spuma cu varful de sare si zaharul ,se adauga pe rand cate un galbenus,iar la final faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.se pune compozitia intr-o tava rotunda (diametrul 24cm)tapetata cu hartie de copt.Se da la cuptor pana trece testul scobitorii.
Dupa ce blatul s-a racit se scobeste cu o lingurita,lasand o marcine de 1cm.si 2cm la baza blatului.(Blatul scos il faramitam si-l punem intr-un castron avem nevoie de el la sfarsit)se aseaza bananele crema facuta dupa instructiunile de pe plic.In crema se amesteca si o ciocolata data pe razatoare sau sfaramata in robot cum am facut eu.Peste crema se pune faramitele de blat.se da la rece 2-3 ore.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise