Negresa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou;
  • 1 cana zahar;
  • jum. cana de ulei;
  • 1 cana lapte;
  • 2 cani faina;
  • 1 ling. bicarbonat;
  • 3 ling. gem;
  • 3 ling cacao.
  • Glazura:
  • 150g zahar pudra;
  • 2 ling. cacao;
  • 3 ling. apa fiarta;
  • 2 ling. ulei.

Mod de preparare

Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.

Compozitia se pune in taza tapetata cu hartie de copt(daca nu aveti cu putin ulei si faina).

Se coace la cuptor 30-35 min.

Facem glazura de ciocolata si deasupra putem sa punem ce dorim..(nuci, stafide..etc)

La glazura se amesteca ingredientele si se toarna peste negresa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise