Negresa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 grame de zahar
  • 14 linguri apa
  • 4-5 linguri cacao

Mod de preparare

Se fierb toate 5 minute,dupa care se adauga un pachet de margarina.Din aceasta compozitie se opreste 14 linguri.Se adauga 4 galbenusuri,1 praf de copt, vanilie si rom.250 grame de faina apoi albusurile batute spuma. Se toarna in tava si cand este gata se toarna 14 linguri de glazura pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise