Negresa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr. zahar
  • 250 gr. faina
  • 12 linguri ulei
  • 1 pachet praf copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • o mana stafide
  • 2 maini nuci
  • 4-5 mere acrisoare date pe razatoarea mare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, cacaoa, uleiul, praful de copt, oula, faina, scortisoara, nucile, stafidele si merele. Coca rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preancalzit la 180*C pana trece proba scobitorii (cand scobitoarea iese curata infingand-o in prajitura - pt. incepatoare). Atat de simplu si totusi atat de Delicioasa!

Incercati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise