Negresa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr. zahar
  • 250 gr. faina
  • 12 linguri ulei
  • 1 pachet praf copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • o mana stafide
  • 2 maini nuci
  • 4-5 mere acrisoare date pe razatoarea mare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, cacaoa, uleiul, praful de copt, oula, faina, scortisoara, nucile, stafidele si merele. Coca rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preancalzit la 180*C pana trece proba scobitorii (cand scobitoarea iese curata infingand-o in prajitura - pt. incepatoare). Atat de simplu si totusi atat de Delicioasa!

Incercati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise