Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 30 ml cafea tare (espresso)
  • 1/2 lingurita esenta de cafea
  • 150 g faina
  • 30 g amidon
  • 30 g praf de cacao neagra
  • 30 g nuca macinata
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cipsuri de ciocolata

Mod de preparare

Punem intr-un vas faina cu nuca, cacao, ness si praf de copt si le amestecam pana se omogenizeaza.Mixam ouale cu zahar si un praf de sare , apoi adaugam cafeaua racita si esenta de cafea. Topim untul la microunde, il lasam sa se raceasca apoi il punem peste oua si mixam. Turnam aceasta compozitie peste ingredientele solide (faina, nuca, cacao) si amestecam pana se omogenizeaza. Compozitia o turnam incet in vasul de la slow cooker si presaram 2 linguri cipsuri de ciocolata.

Setam aparatul slow cooker Crock Pot pe functia slow si timpul de gatire/coacere 2.30 ore (nu poate fi programat decat din 30 in 30 minute) si verificam prajitura dupa 1 ora si 45 minute. Eu am lasat-o 2 ore si 5 minute si a iesit perfecta! Blat moale, pufos si umed.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise