Negresa cu cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 6 oua
  • * 200 g unt
  • * 300 g ciocolata amaruie
  • * 200 g faina
  • * 300 g zahar
  • * 1 pliculet praf copt
  • * Pentru \"inima\" de cocos:
  • * 300 g lapte condensat indulcit
  • * 100 g nuca de cocos

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul la foc mic.Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.

Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc \"inima\" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.

Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise