Negri in camasi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 oua
  • 21 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 6 linguri cacao
  • 1 praf sare
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 1 pachet margarina
  • 150 gr.zahar pudra
  • 1 esenta de rom
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu otet
  • nuca macinata(cocos)

Mod de preparare

Se bat 6 albusuri cu 6 linguri de zahar, se adauga pe rand 8 galbenuse apoi 3 linguri faina si 3 linguri cacao

(care se amesteca mai intai).Se foloseste hartie de copt si o tava mai inalta.Se coace la foc potrivit.

Cand este aproape gata se pune bezeaua si se mai lasa la foc mic 10-15 min.Dupa coacere se stinge cuptorul si se mai lasa 10 min in cuptor ,iar cu cutitul ud se intinde bezeaua pe prajitura si deasupra bezelei se pune crema.

Bezeaua

6 albusuri se bat bine cu un praf de sare apoi se adauga 15 linguri de zahar treptat, zeama de la 1/2 lamaie si se bat pe baie de abur pana se ingroasa.

Crema

Aceasta se pune deasupra bezelei dupa ce scoatem din cuptor prajitura.

1 pachet margarina se freaca cu 150 gr.zahar pudra se adauga esenta de rom si 3 linguri de cacao.Deasupra se poate pune nuca macinata sau cocos .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise