ÎNGHEŢATĂ NORD

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • 5 linguri de smântână
  • 1 plic de zahăr vanilat.

Mod de preparare

Se bat spumă 3 albuşuri cu 6 linguri zahăr.

Se amestecă 3 gălbenuşuri cu 5 linguri de smântână şi 1 plic de zahăr vanilat, apoi se amestecă cu spuma de albuş.

Compoziţia se pune în forme şi se dă la frigider pentru 30 de minute.

ATENŢIE - Se poate aroma această compoziţie şi cu alte arome sau chiar cu cacao (depinde de gustul fiecăruia).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise