Ochiuri la capac cu costita si cascaval

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 60 g unt
  • costita afumata 150 g
  • 150 g cascaval
  • 100 ml smantana
  • sare

Mod de preparare

Costita afumata se taie in feli subtiri care se prajesc in unt. Cascavalul se taie si el in feli subtiri, fundul capacelor se tapeteaza cu feli de costita afumata si prajita si cu cacavalul, deasupra se sparg ouale, cate 2 in fiecare capac. In jurul lor se pune smatana si capacele se introduc in cupor unde se tine 6-8 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise