OMLETĂ SPANIOLĂ

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Mod de preparare

- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici;

- puneţi la prăjit acest amestec, într-o tigaie cu puţin ulei; adăugaţi şi puţină brînză, cît să dea gust;

- după ce amestecul a căpătat culoare în obrăjori şi a început să sfîrîie de plăcere, turnaţi oul bătut peste;

- acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi cele două tabere să se împrietenească vreo 5-7 minute, fără să le tulburaţi intimitatea;

- la final, adăugaţi puţină verdeaţă sau ceapă bătută cu ulei de măsline; eu am pus verdeaţă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise