OMLETĂ SPANIOLĂ

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Mod de preparare

- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici;

- puneţi la prăjit acest amestec, într-o tigaie cu puţin ulei; adăugaţi şi puţină brînză, cît să dea gust;

- după ce amestecul a căpătat culoare în obrăjori şi a început să sfîrîie de plăcere, turnaţi oul bătut peste;

- acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi cele două tabere să se împrietenească vreo 5-7 minute, fără să le tulburaţi intimitatea;

- la final, adăugaţi puţină verdeaţă sau ceapă bătută cu ulei de măsline; eu am pus verdeaţă.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise