Omleta by copilou

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -0 cepa
  • -un ardei(se pot pne chiar 2 jumatati de culori diferite)
  • -100g sunculita
  • -50g iaurt
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce
  • -vegeta
  • -cascaval
  • -ketchup

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare.

Intr-o farfurie adanca se bat ouale inpreuna cu iaurtul si condimentele.

Se pune ceapa la calit, cand este aproape gata se pune si ardeiul, apoi treptat sunca si la sfarsit ouale batute.

Se pune pe farfurie si se presara peste cascaval si ketchup.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise